High Beer Fletcher

Wil je lekker én voordelig genieten van een High Beer? Dan is de Fletcher High Beer echt iets voor jou. Voor maar € 17,50 per persoon geniet je van drie speciaalbieren en een borrelplank vol met warme en koude snacks. Genieten doe je natuurlijk altijd samen en daarom kun je een Fletcher High Beer voucher kopen voor €34,95 (voor twee personen). Zo kunnen jullie samen biertjes proeven. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Dat klinkt toch super? En het mooie is dat er door heel Nederland restaurants van Fletcher Hotels zijn, dus er is altijd wel een Fletcher bij jou in de buurt. Bestel dus direct jouw voucher en reserveer bij één van de ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels. Geldigheid vouchers t/m 2 jaar na aankoop.

Waar geniet je van?

 • 3 proefglazen speciaalbier per persoon
 • Een plateau met smakelijke bijpassende warme en koude hapjes

Fletcher aanbieding, nu van €59,- voor €34,95! (2 personen)

We hebben op dit moment de actie waarbij je jouw Fletcher voucher kunt bestellen tegen een speciale actieprijs van slechts €34,95 voor een High Beer voor 2 personen. Dat is nog eens voordelig genieten!

high beer fletcher

Koop een High Beer Fletcher voucher cadeaubon
Koop een High Beer Fletcher voucher Geniet van heerlijke High Beer voor nog geen € 17,50 per persoon Koop een Fletcher voucher

Hoe werkt het?

Met de actievoucher krijg je een High Beer voor 2 personen in één van de ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels. Je betaalt totaal maar € 34,95 voor 2 personen. Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de deelnemende restaurants van Fletcher Hotels. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail. Met deze code kun je reserveren bij één van de deelnemende restaurants van Fletcher Hotels. Dit doe je door je code op de speciale actiewebsite in te vullen en de locatie naar wens en de beschikbare datum te kiezen. Nu hoef je alleen nog maar te wachten op de datum waarop jij gaat genieten van die heerlijke speciaalbieren en snacks. Vergeet niet je vouchers in te leveren in het restaurant. Geniet ervan!

Actievoorwaarden

 • De unieke reserveringscode geeft recht op een High Beer voor twee personen in één van de ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels.
 • Hotel Gilde, Hotel Amsterdam, Stadshotel Den Haag, Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg, Hotel Rotterdam-Airport, Hotel-Restaurant Oud London, Boutique Hotel Slaak-Rotterdam, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna, De Kromme Dissel, Restaurant NEXT en Slot Zeist zijn uitgesloten van deelname.
 • De High Beer duurt maximaal 2,5 uur (aanvang mogelijk tussen 14:00-20:00 uur).
 • Vooraf reserveren via de actiewebsite www.borrelenbijfletcher.nl is verplicht en is mogelijk tot 24 uur voor aanvang.
 • De inhoud van de High Beer kan per restaurant verschillen.
 • Deze actie is niet geschikt voor een High Beer op een specifieke datum en/of in een specifiek restaurant.
 • Voor deze actie wordt per deelnemend restaurant een aantal (maar niet alle beschikbare) plaatsen beschikbaar gesteld. Het beschikbare aantal plaatsen varieert per periode en wordt beïnvloed door de populariteit van het voorkeursrestaurant op dat moment (als gevolg van feestdagen, vakanties, week- of weekenddag etc.).
 • Er zijn niet op ieder moment, bij ieder van de deelnemende restaurants, plaatsen
  beschikbaar voor deze actie. Het kan voorkomen dat de voorkeur voor een restaurant en/of datum niet beschikbaar is. Er dient dan een andere locatie en/of moment gekozen te worden.
 • Er kan geen garantie worden gegeven dat er meerdere reserveringscodes verzilverd kunnen worden voor dezelfde dag in hetzelfde restaurant. Er geldt een maximum van 6 personen (3 unieke reserveringscodes) per gezelschap.
 • Er zijn in ieder geval een of meerdere plaatsen per reserveringscode in een of meerdere van de deelnemende restaurants beschikbaar.
 • Het is mogelijk om zonder opgaaf van reden de aankoop te ontbinden gedurende 14 dagen na aankoop.
 • De unieke reserveringscode is na aankoop 2 jaar geldig.