High Beer Fletcher

Wil je lekker én voordelig genieten van een High Beer? Dan is de Fletcher High Beer echt iets voor jou. Voor maar € 17,50 per persoon geniet je van drie speciaalbieren en een borrelplank vol met warme en koude snacks. Genieten doe je natuurlijk altijd samen en daarom kun je een Fletcher High Beer voucher kopen voor €34,95 (voor twee personen). Zo kunnen jullie samen biertjes proeven. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Dat klinkt toch super? En het mooie is dat er door heel Nederland Fletcher restaurants zijn, dus er is altijd wel een Fletcher bij jou in de buurt. Bestel dus direct jouw voucher en reserveer bij één van de 90 restaurants naar keuze. Geldigheid vouchers t/m 30 september 2024.

Fletcher aanbieding, nu van €59,- voor €34,95! (2 personen)

We hebben op dit moment de actie waarbij je jouw Fletcher voucher kunt bestellen tegen een speciale actieprijs van slechts €34,95 voor een High Beer voor 2 personen. Dat is nog eens voordelig genieten!

high beer fletcher

Koop een High Beer Fletcher voucher cadeaubon
Koop een High Beer Fletcher voucher Geniet van heerlijke High Beer voor nog geen € 17,50 per persoon Koop een Fletcher voucher

Hoe werkt het?

Met de actievoucher krijg je een High Beer voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 34,95 voor 2 personen. Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail. Met deze code kun je reserveren bij Fletcher. Dit doe je door je code op de website in te vullen en de locatie naar wens en de datum te kiezen. Nu hoef je alleen nog maar te wachten op de datum waarop jij gaat genieten van die heerlijke speciaalbieren en snacks. Vergeet niet je vouchers in te leveren in het restaurant. Geniet ervan!