High Beer Ommen

Tussen de bossen en aan de oever van de Vecht ligt Ommen. Ommen is één van de oudste Hanzesteden van Overijssel. De mooie natuurgebieden in de omgeving zijn ideaal voor een mooie wandeling of fietstocht. Misschien kun je afsluiten met een heerlijke High Beer bij een landgoed of in het centrum van Ommen. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Beer locaties in (de omgeving van) Ommen. Bezoek bijvoorbeeld eens Vilsteren of Dedemsvaart.

Ommen

Leuke locaties in Ommen

Filtering

Meer over High Beer in Ommen

Ommen heeft een uitgebreide natuur met bossen, heide, zandverstuivingen en rivieren.  Ommen is de populairste stad in het Vechtdal. Vanuit Ommen kun je verschillende dorpen bezoeken in het Vechtdal. Je kunt bijvoorbeeld met de boot naar Dalfsen. Ommen zelf heeft een historisch centrum met een hoofdstraat en kleinere straatjes. Er is een ruim aanbod aan winkels en leuke boetiekjes. De sfeer in de binnenstad is ontspannen en gezellig. Naast de winkeltjes zijn er genoeg restaurantjes waar je kunt genieten van het historisch Ommen.

Naast de prachtige natuur en de winkels is Ommen in bezit van een aantal landgoederen en historische molens. Die zijn de moeite waard om te bekijken. Wanneer je meer informatie wilt over Ommen kun je musea bezoeken, zoals het Streekmuseum,  het Nationaal Tinnen Figuren Museum, het Vliegermuseum en het Landbouwmuseum. Of bezoek een mooi atelier. Om de dag af te sluiten geniet je van een heerlijke High Beer.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke High Beer is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hapjes en lekker bier.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden