High Beer Amsterdam

Amsterdam staat bekend als een bruisende hoofdstad. Met musea, toeristische attracties, gezellige restaurants en cafés op iedere vierkante meter. Naast een schat aan multiculturele eettentjes zijn er in Amsterdam ook een heel aantal gezellige locaties voor een High Beer. In het centrum van de stad of juist aan een van de sfeervolle grachten.

Amsterdam

Leuke locaties in Amsterdam:

Filtering

Meer over High Beer in Amsterdam

Eén dag is nauwelijks genoeg om Amsterdam te ontdekken. De stad zit propvol bezienswaardigheden en bijzondere plaatsen. Een rondvaart door de Amsterdamse grachten is een goed begin van je toeristische ontdekkingstocht. Vanuit de rondvaartboot krijg je uitleg over de typisch Amsterdamse bouwstijl, kun je woonboten van dichtbij bekijken en kom je meer te weten over de tijd dat Amsterdam een belangrijke handelsstad was.

Amsterdam is een van de steden met de grootste museumdichtheid ter wereld. Een paar van de bekendste zijn het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, Madame Tussauds en het Vincent van Gogh museum. Ga je liever zelf de stad verkennen of winkelen? Dan is er genoeg te zien. De dag kun je goed afsluiten met een High Beer.

Een High Beer geïnspireerd door de High Tea. Deze twee High’s lijken eigenlijk niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vooral aan theeleuten, bloemetjes servies en zoete hapjes. Terwijl je bij een High Beer aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en borrelplanken met snacks denkt. Die High Beer is een perfecte afsluiter voor je dag uit, of juist om de avond mee te beginnen.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden