High Beer in Harderwijk

Harderwijk is een bruisende stad in de provincie Gelderland. De Hanzestad telt ongeveer 44.000 inwoners. Een prachtige, historische stad waar gezelligheid heerst. Harderwijk ligt aan de Veluwe met het Veluwemeer. Geniet van de natuur of ga een dagje shoppen. Een dagje Harderwijk kun je afsluiten met een heerlijke High Beer. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Beer locaties in Harderwijk.

Harderwijk

Leuke locaties in Harderwijk:

Filtering

Denk je aan Harderwijk, dan denk je misschien meteen aan het Dolfinarium. Hier kun je de zeewereld ontdekken in het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Harderwijk heeft nog meer te bieden dan de unieke zeedieren. Het is een prachtige stad met veel natuur. Maak een mooie tocht langs het water en door de Veluwse bossen. Geniet van de bos, heide, buitengebied en mooie wateren. Je kunt de natuur ook vanaf het water bekijken door een vaartocht. Er zijn verschillende rondvaarten en je kunt surfen en zeilen. Na afloop kun je bijkomen aan het stadsstrand, een eilandje met heerlijk zandstrand.

De binnenstad van Harderwijk heeft een gevarieerd winkelaanbod. Er is een mix van bekende winkelketens en kleine zelfstandige ondernemers. In deze boetiekjes vind je pareltjes die je op andere plekken niet kunt vinden. Daarnaast zijn er heerlijke speciaalzaken te vinden voor verse producten. De stad biedt een groot aantal restaurants aan met veel diversiteit. Van een hamburger in een eetcafé tot een fijnproevers menu in een sterrenrestaurant. Harderwijk is een perfecte stad voor de foodlovers.

Met de vele horecagelegenheden zit er vast wel een geschikte locatie voor een High Beer tussen. Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks. Die High Beer is dé manier om jouw dag in Harderwijk af te sluiten. Bekijk de leukste High Beer locaties en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden