High Beer Brielle

In de provincie Zuid-Holland vind je Brielle, ook wel Den Briel. Deze stad telt ruim 17.000 inwoners en ligt op het eiland Voorne. Bekijk de culturele hotspots of bezoek de leuke winkels en restaurants. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Beer locaties in Brielle.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Brielle? Bekijk dan ook Rotterdam.

Brielle

Leuke locaties in Brielle:

Filtering

Meer over High Beer in Brielle

Je leest vaak over Brielle in de geschiedenisboeken. Brielle was namelijk de eerste stad in Nederland die in 1572 werd bevrijd door de Spanjaarden. Hier kun je alles over te weten komen tijdens een bezoek aan Historistisch Museum Den Briel. Je kunt ook een leuke wandelroute door de stad doen, dat kan zelfs met gids. Deze gids kan alles vertellen over de omgeving en de historie van Brielle.

Daarnaast kun je leuke winkels bezoeken. Er zijn zowel grote winkelketens als lokale kleine winkels te vinden. Tussendoor kun je een restaurant, terras of bar bezoeken om even bij te komen. Bijvoorbeeld met een lekkere High Beer.

Een High Beer is ontstaan door de High Tea, terwijl deze twee eigenlijk niet veel op elkaar lijken. Bij een High Tea denk je aan liters thee, zoete hapjes en veel geklets. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan speciaalbieren, een borrelplank vol lekkere snacks en veel mannenpraat. Heerlijk toch?

Bekijk het aanbod in Brielle en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Beer!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden