High Beer Ouddorp

Ouddorp is een dorp en badplaats in Zuid-Holland. Je vind het dorp aan op de kop van het eiland  Goeree-Overflakkee. Ouddorp is een gezellig dorp en een populaire vakantiebestemming. Mede dankzij de toerisme zijn er veel leuke winkels en restaurants te vinden. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Beer locaties in Ouddorp.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Ouddorp? Bekijk dan ook Renesse.

Ouddorp

Leuke locaties in Ouddorp:

Filtering

Meer over High Beer in Ouddorp

Heb jij zin om even lekker er tussenuit te gaan? Op een plek waar je kunt uitwaaien en opladen? Dan is Ouddorp wat voor jou! Deze heerlijke badplaats heeft alles: de rust van de natuur en het strand in combinatie met de gezelligheid van de toerisme. In Ouddorp geniet je van een lekker drankje op het terras met uitzicht over de zee, bezoek je de leukste lokale winkeltjes en neem je een lekkere duik in de zee.

Maak een stadswandeling door het dorpje van Ouddorp of bezoek Goedereede. Hier vind je mooie oude panden en leuke winkeltjes. Heb jij behoefte aan een break of wil jij jouw dag leuk afsluiten? Reserveer dan een High Beer bij een van de leuke locaties in Ouddorp.

Nadat jij lekker hebt rondgeslenterd door dit leuke dorpje, is het tijd voor jouw welverdiende biertje. Aangezien een paar lekkere snacks nooit mis zijn, kun je er beter gelijk een High Beer van maken. De High Beer is ontstaan door het zoete zusje High Tea, alleen lijkt een High Beer hier eigenlijk helemaal niet op. Geen roze servies en zeker geen theeleuters. High Beer is een proeverij van verschillende (speciaal)bieren in combinatie met snacks en borrelplanken. Een perfecte afsluiter van een leuke dag uit.

Bekijk het aanbod in Ouddorp en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Beer!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen