High Wine cadeaubon

Wil jij een keer wat anders dan een avond vol bier en hartige snacks? Ga dan voor een heerlijke High Wine, met diverse soorten wijn met hapjes. Een High Wine is een heerlijke ervaring waarbij genieten centraal staat. En genieten doe je altijd samen: met de High Wine cadeaubon geef je een onvergetelijke ervaring cadeau. Ga lekker bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van allerlei heerlijke wijnen en de lekkerste hapjes. Met de High Wine cadeaubon geef je een heerlijke High Wine belevenis cadeau.

Bestel direct een High Wine cadeaubon en reserveer bij een locatie naar keuze. Er is voor ieder wat wils: genieten was nog nooit zo makkelijk!

High Wine bon bestellen

Met de High Wine cadeaubon krijg je een High Wine bij een locatie naar keuze. De cadeaubonnen zijn te koop vanaf € 20,00. Je ontvangt de cadeaubon zoals je zelf wil: per post of per e-mail. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om er een Milka chocolade box aan toe te voegen. De voucher is na aankoop twee jaar geldig.

Kies een locatie naar wens, reserveer een datum en lever de cadeaubon direct online in. Nu hoef je alleen nog maar te wachten op de datum waarop jij gaat genieten van die heerlijke High Wine. Geniet ervan!

High Wine bon bestellen cadeaubon
High Wine bon bestellen Geef een unieke belevenis cadeau; heerlijke gerechtjes met bijpassende wijnen. High Wine cadeaubon