High Beer in Schoorl

Schoorl staat bekend om de hoogste duinen en ligt direct aan het duingebied. Je kunt in Schoorl genieten van de zee, strand, duinen en het bos. In het centrum van Schoorl ligt een hoge duin wat heel toeristisch is. Daar vind je in het gezellige dorp de leuke winkels, terrassen en restaurants. Wij hebben voor jou de leukste High Beer locaties uitgezocht!

Schoorl

Leuke locaties in Schoorl:

Filtering

Meer over High Beer in Schoorl

Tot 1 januari 2001 was Schoorl een zelfstandige gemeente met nog wat kleine dorpjes er omheen. Nu is het een dorp in de gemeente Bergen. Er is van alles te doen in dit gezellige dorp en het is een populaire bestemming voor een leuk dagje uit of een gezellig weekend weg. De klimduin is een belangrijke attractie voor Schoorl maar ook het gratis speelbos voor de kinderen en het prachtige natuurgebied de Schoorlse Duinen.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden