Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant KanunniK in Schoorl proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Aan de rand van het duindorpje Schoorl ligt het gastvrije Fletcher Hotel-Restaurant Jan Van Scorel. Het aangename hotel ligt op het hoogste duinenrijk van de Schoorlse Duinen en beschikt over het culinaire Restaurant KanunniK. Hier worden overheerlijke gerechten uit de internationaal georiënteerde keuken geserveerd. Klets je liever in alle rust even bij? Schuif dan aan voor een gezellige High Beer of borrel in dit hotel.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Lola
   13-03-2023
   Leuke High Beer gehad. Aantal speciaalbiertjes en wat hapjes. Het personeel is erg vriendelijk. Aanrader om eens een keertje te doen!
   Datum van mijn bezoek: 12 maart 2023
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   10