High Beer Elburg

De gezellige stad Elburg is te vinden in Gelderland. Dankzij de ligging aan het Veluwemeer en het Drontermeer kun je mooi de natuur intrekken. Daarnaast heeft Elburg een hele gezellige binnenstad met veel winkels en restaurants. Deze restaurants bieden een goede basis voor een High Beer in Elburg, een leuke manier om jouw dag af te sluiten. Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste High Beer locaties.

 

Elburg

Leuke locaties in Elburg:

Filtering

Meer over High Beer in Elburg

Elburg heeft een bijzondere ligging net aan het randje van Gelderland, als je heel goed over het Veluwemeer heen tuurt, zie je misschien Flevoland wel. In deze omgeving kun je erg goed wandelen en fietsen. Er zijn allerlei verschillende wandel- en fietsroutes die je de natuur erg mooi kunnen laten zien. Daarnaast kun je ook verschillende watersporten beoefenen aan de meren. Op mooie zomerse dagen kun je hier ook kiezen voor een dagje strand of het huren van een boot. Dit is een leuke manier om het water rondom Elburg te verkennen.

De Veluwe heeft een groot en gevarieerd winkelaanbod, diverse moderne (overdekte) winkelcentra en uitstekende horecagelegenheden. De bekende grote (mode)ketens en warenhuizen zijn aanwezig, maar er zijn ook genoeg kleinschalige winkels. De horecagelegenheden lenen zich goed voor een gezellige High Beer.

Nadat jij lekker hebt rondgeslenterd door deze leuke stad, is het tijd voor jouw welverdiende biertje. Aangezien een paar lekkere snacks nooit mis zijn, kun je er beter gelijk een High Beer van maken. De High Beer is ontstaan door het zoete zusje High Tea, alleen lijkt een High Beer hier eigenlijk helemaal niet op. Geen roze servies en zeker geen theeleuters. High Beer is een proeverij van verschillende (speciaal)bieren in combinatie met snacks en borrelplanken. Een perfecte afsluiter van een leuke dag uit.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden