High Beer in Ameland

Ameland is één van de prachtige Waddeneilanden in ons land. Het is een eiland met veel natuur, rust en ruimte. Geniet van de zuivere zeelucht, een schitterend zandstrand en het wondermooie natuur. Wist je dat er op Ameland maar vier dorpen liggen? In deze dorpjes kun je uiteraard leuke restaurants en eetcafés vinden met vers gevangen vis, eilandspecialiteiten of een heerlijke High Beer. Wij hebben de leukste High Beer locaties voor jou uitgezocht!

Ameland

Leuke locaties in Ameland:

Filtering

Meer over High Beer in Ameland

Ameland is een heerlijke bestemming om je vakantie door te brengen. Je hoef je hier nooit te vervelen met de mooie duinen, grote witte stranden en de bossen. Je kunt er meer dan 90 kilometer aan fietspaden vinden. Liever actief bezig? Op Ameland kun je skydiven, over de Wadden lopen, kanoën op zee en zelfs zeehonden spotten. Uiteraard moet je op Ameland ook een bezoekje hebben gebracht aan de vuurtoren. De vuurtoren is 59 meter hoog en staat sinds 1880 op Ameland.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden