High Beer Veenendaal

Na een wandeling of fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug is het tijd om bij te komen met een heerlijk koud biertje. Dat kan het beste met een High Beer. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Beer locaties in Veenendaal.

Veenendaal

Leuke locaties in Veenendaal:

Filtering

Meer over High Beer in Veenendaal

Veenendaal ligt in de provincie Utrecht en heeft ongeveer 64.000 inwoners. Oorspronkelijk maakte dit gebied deel uit van Rhenen. Een gebied dat gekenmerkt werd door veengronden en moeraswoud in de Gelderse Vallei. Er ontstond rond 1475 een veenkolonie en daarom werd er een kapel gebouwd. Dit groeide uit tot en werd in 1795 een gemeente. Veenendaal heeft een interessante geschiedenis, dit is maar een klein gedeelte. In museum Veenendaal liggen alle verhalen verborgen en kunt u Veenendaal ontdekken.

Niet ver van Veenendaal vandaan ligt de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Mooie plekken om tot rust te komen in de prachtige natuur met mooie landgoederen. Maak een wandeling of fietstocht door de bossen met oude kastelen.

Naast de mooie geschiedenis en de prachtige natuur biedt Veenendaal een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan winkels, cafés en restaurants. Een dagje winkelen in Veenendaal is gezellig. De overdekte winkelcentra zijn ideaal voor wanneer het slecht weer is. Wanneer de zon schijnt kun je op dinsdag en zaterdag de markt bezoeken. Jouw leuke dag in Veenendaal kun je mooi afsluiten met een lekkere High Beer.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden