High Beer Den Bosch

Den Bosch ligt in Noord Brabant en heet officieel ‘s-Hertogenbosch. Bij een bezoek aan deze 4e grootste stad van Noord Brabant kan een bezichtiging aan de Sint-Janskathedraal niet ontbreken. De stad staat bekend om haar gezelligheid en vriendelijke inwoners. De Korte Putstraat is een bekende straat waar je in Den Bosch terecht kunt voor een hapje en een drankje. Hier vind je ook een leuke locatie voor een High Beer.

Den Bosch

Leuke locaties in Den Bosch:

Filtering

Meer over High Beer in Den Bosch

De Bossche Bol is een gebakspecialiteit uit Den Bosch. De bol wordt gebakken van soezenbeslag, daarna gevuld met slagroom en geglazuurd met gesmolten chocolade. De bol wordt in Den Bosch zelf een ‘sjekladebol’ genoemd. Misschien krijg je er wel eentje tijdens een High Beer. Is dat niet het geval? Ga dan nog even langs Banketbakkerij Jan de Groot. Dit is één van de belangrijke producenten van de bollen.

De dag kun je mooi afsluiten met een High Beer. Een High Beer is ontstaan door de High Tea, terwijl deze twee eigenlijk niet veel op elkaar lijken. Bij een High Tea denk je aan liters thee, zoete hapjes en veel geklets. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan speciaalbieren, een borrelplank vol lekkere snacks en veel mannenpraat. Heerlijk toch?

De VVV van Den Bosch heeft een top 10 gemaakt van bestemmingen die je gezien moet hebben in Den Bosch. Ervaar de rust in het Bossche Broek en geniet van de skyline van de stad. Bezoek het plein de Markt, het oudste plein van de stad. Geniet van lekkers in de Korte Putstraat of op de Parade. De hypermoderne wijk ‘Het Paleiskwartier’ is ook een bezoekje waard of ga winkelen in de Snellestraat. Liever de natuur in? Ga dan naar de Moerputten of midden in de stad naar de Jeroen Bosch tuin. Ook de nieuwe tramkade is een tip van het VVV of ga lekker borrelen in de Uilenburg.

Kortom, genoeg tips om naast je High Beer in Den Bosch van te profiteren. Ook dicht bij Den Bosch in Vlijmen kun je terecht bij een locatie met een lekkere High Beer.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden