High Beer in Apeldoorn

Als we denken aan Apeldoorn, dan denken we aan Paleis Het Loo. Maar Apeldoorn biedt zoveel meer! Zo staat de Apeldoornse binnenstad bekend om zijn vele en gevarieerde winkels. In de talrijke straatjes vind je daarnaast gezellige terrassen, cafés en restaurants. Apeldoorn is dus een goede plaats voor een lekkere High Beer.

Apeldoorn

Leuke locaties in Apeldoorn:

Filtering

Meer over High Beer in Apeldoorn

Trek gerust een aantal dagen uit om Apeldoorn te leren kennen, er valt zoveel te ontdekken! Bezoek bijvoorbeeld het voormalige zendstation Radio Kootwijk. Dit monumentale pand werd een eeuw geleden gebouwd met een bijzonder doel, namelijk radiotelegrafisch contact met toenmalig Nederlands-Indië. Houd je van kunst en cultuur? Ga dan naar CODA! Met een museum, bibliotheek en archief, is CODA hét cultuurhuis van Apeldoorn.

Wil je meer zien van de stad? Kies dan een keer voor een van de stadswandelingen. Op deze manier kan je alles leren over de geschiedenis en kom je op de meest unieke plekken. Maar uiteraard kan je ook de natuur verkennen. In de uitgestrekte bossen rondom Apeldoorn kan je uren doorbrengen. Houd wel goed je ogen open, de kans is namelijk groot dat je wild kan spotten! Wil je fietsen? En wil je even bijkomen van alles? Sluit je dag dan af met een gezellige High Beer.

Een High Beer is bestaan door het zoete zusje High Tea. Deze High’s lijken alleen niet echt op elkaar. Bij een High Tea denk je aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Een High Beer is bijna het tegenovergestelde te noemen: speciaalbieren, borrelplanken met snacks en veel mannenpraat. Een leuke én lekkere bezigheid voor het eind van de middag!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden