High Beer Zutphen

In de provincie Gelderland vind je de Zutphen. Deze stad heeft ongeveer 40.000 inwoners. Zutphen bestaat al meer dan 1700 jaar en is uitgegroeid tot een gezellige, bruisende stad. Er zijn veel leuke restaurantjes waar je gezellig kan eten of terecht kunt voor een High Beer. Wij hebben de leukste High Beer locaties voor jou geselecteerd.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Zutphen? Bekijk dan ook Lochem en Apeldoorn.

Zutphen

Leuke locaties in Zutphen:

Filtering

Meer over High Beer in Zutphen

De historische binnenstad geeft een mooi contrast met de moderne delen.  Je vindt hier grote winkelketens, maar ook lokale speciaalzaken en bijzondere galerieën. Op elke donderdag en zaterdag is er een leuke markt waar je terecht kunt voor verschillende spulletjes en lekker te eten en drinken. Dit zorgt voor een gezellige sfeer in de stad. Maar ook als er geen markt is, kun je hier erg leuk winkelen. Pak tussendoor een terrasje of ga binnen zitten bij een van de gezellige eetgelegenheden. Een High Beer is dé manier om even lekker bij te komen van jouw dag in Zutphen.

De High Beer is ontstaan door het zoetere zusje High Tea. Maar eigenlijk lijken deze twee helemaal niet op elkaar. Bij een High Tea denk je aan roze servies, theeleuten en zoete hapjes. Bij een High Beer denk je aan speciaalbieren, mannenpraat en hartige snacks. Een hele leuke manier om jou dag mee af te sluiten samen met vrienden. Tijdens dit arrangement worden verschillende bieren gecombineerd met lekkere hapjes die er goed bij passen.

Maak je daarna jouw route af door de stad? Of trek je de natuur in? In de buurt van Zutphen kun je erg leuk lopen door de bossen. Daarnaast zijn er ook veel fiets en mountainbike routes die zeker de moeite waard zijn.

Bekijk het aanbod in Zutphen en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Beer!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden