High Beer in Emmen

Lekker uit eten in Emmen? Ontdek hier leuke High Beer locaties. Emmen is een gezellige plaats in de Nederlandse provincie Drenthe. Hier bieden we je een overzicht aan van de leukste High Beers in de stad en omgeving, zodat je zelf kunt vergelijken en direct online je reservering kunt maken.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Emmen? Bekijk dan ook Groningen.

Emmen

Leuke locaties in Emmen:

Filtering

Meer over High Beer in Emmen

Emmen vervult een centrumfunctie in de regio Zuidenveld en daarbuiten. Kenmerkend is de bijzondere stedenbouwkundige opbouw, die ook wel de ‘open, groene stad’ wordt genoemd. Nieuwbouwwijken werden op relatief grote afstand van de bestaande kern gebouwd, om landschappelijk waardevolle gebieden te behouden. De bijnaam van Emmen is Vlinderstad, als indirecte verwijzing naar het voormalige (Noorder) Dierenpark Emmen, dat in maart 2016 werd opgevolgd door Wildlands Adventure Zoo Emmen.

In het noordelijke deel van het sfeervolle centrum, ligt historisch Emmen. Hier kun je heerlijk (window)shoppen en slenteren langs de vele lokale winkels en bijzondere boetieks en genieten van een High Beer. Al 150 jaar wordt op vrijdag de warenmarkt gehouden met meer dan 100 kramen en een grote diversiteit aan producten. Ook heeft Emmen Centrum het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland.

In het gezellige centrum vind je veel restaurants en bars die een goede basis leggen voor een lekkere High Ber. Een High Beer is ontstaan door de High Tea. Maar eigenlijk lijken deze twee helemaal niet op elkaar. Bij een High Tea denk je aan zoetigheid, theeleuten en roze bloemetjes servies. Een High Beer is bijna het tegenovergestelde te noemen: hartige snacks, mannenpraat en verschillende speciaalbieren.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden