Bierproeverij

Heb jij zin om lekker biertjes te gaan proeven? Dan is een bierproeverij soms meer geschikt dan een High Beer. Tijdens een High Beer ontvang je meestal 3 verschillende bieren om te proeven met daarnaast bijpassende gerechtjes of een lekkere borrelplank. Als je nou écht veel verschillende bieren wil proeven, dan moet je echt eens een bierproeverij proberen! Tijdens een bierproeverij leer je van alles over bier. Welke soorten bieren zijn er en wat maakt elk speciaalbiertje nou zo bijzonder en anders? Natuurlijk moet er dan ook geproefd worden en gekeken en geroken…

Meestal worden de bieren in kleine proefglaasjes geschonken, zodat je niet na een paar speciaalbieren al onder de tafel ligt. Zo kun je toch veel proeven, zonder gelijk het effect van de alcohol te merken. Ben jij benieuwd wat leuke locaties zijn voor een bierproeverij? Kijk dan snel verder.

Bierproeverijen door heel Nederland

We hebben door heel Nederland de leukste bierproeverij locaties voor je op een rij gezet. Mis je er één, laat het ons dan gerust weten! De proeverijen hebben vaak een minimum aantal deelnemers nodig om door te kunnen gaan. Per proeverij hebben we aangegeven hoeveel personen er nodig zijn, hoe lang deze duurt en uiteraard wat de kosten zijn.

Tip voor een vrijgezellenfeest

Steeds vaker zien we dat bier een groot onderdeel is van een vrijgezellenfeest, dus waarom niet gelijk starten met een bierproeverij? Maak kennis met allerlei verschillende bieren en wie weet kun je er later nog meer van drinken! Mocht je naast de informatie op de website toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden