High Beer Giethoorn

Giethoorn is ook wel het Venetië van Nederland. Het is een waterstreekdorp in Overijssel en bekend door zijn bruggetjes, waterwegen en punters. Een mooie boottocht door Giethoorn sluit je af met een heerlijke lekker biertje. Wij hebben de leukste High Beer locaties in Giethoorn en de omgeving geselecteerd.

Giethoorn

Leuke locaties in Giethoorn

Filtering

Meer over High Beer in Giethoorn

Giethoorn heeft nog geen 3.000 inwoners en is een uniek dorp in Nederland. Boerderijtjes staan op eilanden, er zijn veel bruggetjes en vonders en er is veel water. Een bezoekje aan Giethoorn kan dan ook niet zonder een prachtige vaartocht door het  dorp.  Een boottocht kan met motor- of fluisterbootjes, punters, sloepen of een rondvaart. De Gieterse punters worden gebouwd in Schreur en scheepswerf Wildeboer. Hier kun je ook een bezoekje aanbrengen.

Rond Giethoorn is een prachtig natuurgebied genaamd ‘de Wieden’. Samen met natuurgebied ‘de Weerribben’ vormt het nationaal park ‘Weerribben-Wieden’.   Hier zijn veel wilde dieren en (water)vogels te zien. Met een fluisterboot kun je varen over het water rondom het natuurgebied en de dieren bewonderen. Vanuit de uitkijktoren in het natuurgebied kun je vanaf boven de dieren en natuur zien.  De plassen in de Wieden zijn voornamelijk ontstaan door turfwinning. Naast dit natuurgebied zijn er verschillende plassen in de omgeving waarop veel watersport gedaan wordt, wat ook de moeite waard is om te zien.

Voor, na of tijdens je dagje Giethoorn is het tijd voor een biertje. Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar eigenlijk lijken deze twee niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je al snel aan theeleuten, bloemetjes servies en zoete taartjes op een etagère. Bij een High Beer denk je aan speciaalbieren, mannenpraat en lekkere snacks op een borrelplank. Een High Beer is een leuke manier om de middag af te sluiten of om de avond mee te beginnen. Je kunt een High Beer gezellig met je vrienden doen, maar met familie of voor een grote groep met bijvoorbeeld een verjaardag is dit ook een goede bezigheid. Bier en snacks, dat is bijna altijd wel goed toch!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden