High Tea Wassenaar

Wassenaar is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Het is een dorp omringd met een bosrijke omgeving waar ook villa’s, kastelen en landhuizen staan. In Wassenaar ligt Nationaal Park de Hollandse Duinen en je hebt er een fantastische kuststrook. Na al dat moois gezien te hebben is het heerlijk om bij te komen met bier en borrelhapjes. Wij hebben leuke High Beer locaties voor jou geselecteerd.

Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Wassenaar? Bekijk dan ook Leiden en Den Haag

Wassenaar

Leuke locaties in Wassenaar:

Filtering

Meer over High Tea in Wassenaar

Het gezellige dorp waar je allerlei leuke dingen kan doen is veel in trek bij toeristen. Dit komt voornamelijk door Museum Voorlinden en Attractie Duinrell met het welbekende Tikibad. Wassenaar behoort tot één van de groenste vakantiebestemmingen in Europa. Tussen Wassenaar en Voorschoten heb je een heerlijk gebied met veel wandel- en fietsroutes. Mocht je Wassenaar al helemaal gezien hebben, ga vooral ook naar Voorschoten.  Onze koning Willem-Alexander en koningin Maxima hebben tot begin 2019 op het landgoed Eikenhorst gewoond. In het centrum van Wassenaar staat een oude dorpskerk, daar werd Prinses Alexia gedoopt.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een High Beer is dé manier om jouw dag in Wassenaar af te sluiten. Bekijk de leukste High Beer locaties en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden