Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Boutique Hotel Duinoord

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Op steenworp afstand van het gezellige strand van Wassenaar vind je Fletcher Boutique Hotel Duinoord. Wilt u na een prachtige dag aan het strand en in de duinen worden verrast met heerlijke warme en koude gerechten? Schuif dan in het sfeervolle restaurant van het hotel aan voor een gezellige High Beer. Daarnaast is het hotel ook uitermate geschikt voor een gezellige borrel. .

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Daan
   8-03-2023
   Mooi hotel op een mooie locatie! De High Beer is een aanrader. Relaxt biertjes drinken in combinatie met een aantal lekkere hapjes, echt prima en heerlijk ontspannen.
   Datum van mijn bezoek: 6 maart 2023
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   8
   Service
   8