High Beer in Deurne

Deurne ligt in het mooie Noord-Brabant, waar het trouwens ook altijd gezellig is! Het is een onderdeel van De Peel met nog wat andere authentieke Brabantse gemeenten. Je kunt er dus echt van alles doen! De leuke winkeltjes en terrasjes maken Deurne tot een echt gezellige dag met als afsluiter een High Beer. Wij hebben voor jou de leukste locaties uitgezocht!

Deurne

Leuke locaties in Deurne:

Filtering

Meer over High Beer in Deurne

In Deurne kun je genoeg leuke dingen doen. Toch uitgekeken? Beleef de andere dorpjes van De Peel. Door de ondoordringbare veenmoerassen, de open heideterreinen en de diverse plassen, bosjes en zandruggen kun je heerlijk genieten van al het moois wat De Peel heeft te bieden. In dit paradijs voor natuurliefhebbers kun je er heerlijk tot rust komen. Liever iets actiefs of cultureels? In Deurne heb je het Toon Kortoomspark en het is gelegen op de plek waar de bekende romanschrijver is opgegroeid!

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden