High Beer in Vlissingen

Vlissingen is van alle markten thuis, een mooi strand, levendige boulevard en een rijke geschiedenis. Maak kennis met de historische scheepvaart in een van de vele musea. Kom oog in oog te staan met exotische dieren in de reptielen zoo en eindig je dag met een uitgebreid diner of High Beer! Wij hebben de leukste locaties al voor je uitgezocht.

Vlissingen

Leuke locaties in Vlissingen:

Filtering

Meer over High Beer in Vlissingen

Met de langste boulevard van Nederland en een mooi strand is Vlissingen een uitstekende badplaats. Je kunt hier heerlijk zwemmen en genieten in de zomer of een mooie strandwandeling maken als het buiten wat kouder is. Toch doe je deze mooie  stad tekort als je denkt dat het hier stopt. De eeuwenoude stad heeft een rijke historie in de scheepvaart een een belangrijke plek in de geschiedenis van Nederland.

Deze oudheden zijn in Vlissingen her te beleven in een van de  vele musea in de regio die het verhaal van Vlissingen vertellen. Naast de oude verhalen is er ook veel te leren over de moderne scheepvaart in de (jacht) haven. In het centrum van Vlissingen vind je ook een reptielen zoo met meer dan 500 reptielen, amfibieën en insecten, genoeg te ontdekken! Ga je liever zelf op pad? Maak dan een rondtocht, te voet of op de fiets en ontdek de mooie omgeving.

Ben je na een lange dag toe aan goed eten en leuk gezelschap? In Vlissingen zijn talloze gezellige restaurantjes om goed tot rust te komen. Strijk neer bij één van de vele strandtentjes of vind een plekje in het knusse centrum.  Geniet van een overheerlijk diner, stevige lunch of heerlijke borrel. Ga eens lekker zitten en geniet van een heerlijke High Beer bij een van deze gezellige restaurants.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen