High Beer in Oldenzaal

Oldenzaal is een stad én een gemeente in Twente in de provincie Overijssel. Met ruim 30.000 inwoners is Oldenzaal wel echt een stad te noemen. Deze eeuwenoude stad staat bekend om zijn bourgondische sfeer. Er zijn hier talloze restaurants en cafés te vinden die een goede basis zijn voor een gezellige High Beer. Wij hebben de leukste High Beer locaties voor jou uitgezocht.

Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Oldenzaal? Bekijk dan ook eens Enschede.

 

Oldenzaal

Leuke locaties in Oldenzaal:

Filtering

Meer over High Beer in Oldenzaal

De bekende Twentse gastvrijheid zul je in Oldenzaal ervaren op de gezellige terrassen aan de Groote Markt, in de winkelstraatjes en in alle gezellige restaurantjes eromheen. Oldenzaal is daarom dé stad voor een High Beer.

Voor tussendoor of om jouw dag mee af te sluiten kun je een High Beer doen in Oldenzaal. Proef verschillende bieren en geniet ondertussen van allerlei snacks van de borrelplank. Van bitterballen tot luxe vleeswaren en broodjes. Niet alleen erg lekker, maar ook nog eens gezellig. Ga lekker bieren met vrienden of familie. Leuk aan het einde van de dag of om juist de avond mee te beginnen.

Als je dan toch in Oldenzaal bent, dan kun je beter meteen de stad ontdekken.  Naast alle leuke winkels en horecagelegenheden die je in het centrum vindt, is er veel meer te beleven. Een bezienswaardigheid die overal bovenuit steekt is de St. Plechelmusbasiliek. Deze kerk is rond 1150 gebouwd, in de jaren daarna zijn er nog meer elementen toegevoegd. Het is een kerk met veel historie, die je zeker moet achterhalen. Daarnaast is het Kalheupinkpark ook zeker een bezoekje waard. Deze tuin werd aangelegd voor de Engelse vrouw van een zoon van de familie, waardoor het nu ook wel de Engelse Tuin wordt genoemd. Je kunt prachtige wandelingen maken door dit natuurgebied met bos, weiden en water. Tot slot kun je een bezoek brengen aan recreatiepark Het Hulsbeek, waar wederom veel te beleven is.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden