High Beer Huizen

Het voormalige vissersdorp Huizen in het Noord-Hollandse Gooi heeft genoeg leuke dingen voor een dag uit. Uitgebreid winkelen, genieten van watersport of kunst en cultuur, een goede lunch, High Beer of een diner. Het kan allemaal in Huizen.

Huizen

Leuke locaties in Huizen:

Filtering

Meer over High Beer in Huizen

Rond de oude kerk en het Oude Raadhuisplein zijn ruim 120 gezellige winkels met een keur aan producten. Hier kun je heerlijk slenteren, inspiratie opdoen, winkelen en genieten van een High Beer.

In Huizen is een beeldenroute uitgezet voor kunstliefhebbers. De route geeft een gevarieerd beeld van de kunstwerken en gedenktekens in Huizen. Breng ook zeker een bezoek aan het Huizer Museum. Daar worden exposities georganiseerd over de vele facetten van de Huizer geschiedenis, religie en klederdracht.  Voor een avondje film, theater of toneel kunt je in Huizen prima terecht. Theater De Graaf Wichman heeft altijd een gevarieerd programma. In het oude dorp vind je Theater De Boerderij, een voormalige boerderij uit 1865 met een keur aan voorstellingen, zoals intieme muziekoptredens, cabaret en theater-aan-tafel avonden.

Een High Beer biedt de ideale gelegenheid om je route voor de dag te bepalen. Wil je gaan winkelen, een museum bezoeken of doe je een route langs alle cafés? Of wanneer je juist wilt bijkomen na het slenteren door de stad. Een High Beer is altijd gezellig; met elkaar verschillende bieren proeven in combinatie met lekkere snacks. Lijkt dat jou wel wat? Bekijk dan de locaties en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden