High Beer in Voorhout

In de provincie Zuid-Holland vind je het gezellige dorpje Voorhout. Je kan er wandelen door de gezellige winkelstraat of een mooie fietsroute doen. Na je lekkere dagje geniet je van een heerlijke High Beer. Gezellig met vrienden genieten van speciaalbieren in combinatie met koude en warme hapjes en snacks. Wij hebben de locaties in Voorhout voor je op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Voorhout? Bekijk dan ook Leiden of Haarlem.

Leuke locaties in Voorhout:

Filtering

Meer over High Beer in Voorhout

Vlakbij Leiden vind je het gezellige dorpje Voorhout. Het treinperron ligt op nog geen 5 minuten lopen van het leuke centrum. Loop door de lange winkelstraat en kies een gezellig restaurant of cafe uit waar je kan genieten van een High Beer.

Wil je na een druk dagje in de grote stad genieten van de rust? Pak dan de trein en ga naar Voorhout. Je kan er prachtig wandelen door onder andere de Boerhaavetuin of een mooie fietsroute doen. Ook kan je na een dagje bezoek aan de Keukenhof fietsen naar Voorhout en je dagje eindigen met een High Beer. Vanaf de mooie tulpenvelden is het namelijk nog geen half uurtje fietsen!

Een High Beer kan je vergelijken met een High Tea, alleen wordt de thee dan vervangen door lekkere speciaalbieren en de zoete hapjes door warme en koude gerechtjes. Of je nu een vrijgezellendag, iets te vieren hebt of gewoon gezellig wil bijkletsen met vrienden, een High Beer in Voorhout is altijd een goed idee!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden