Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

High Beer menu

High Beer – €34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaalbier
  • Een plateau met smakelijk bijpassende hapjes
    •  Koude hapjes
    • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher De Witte Raaf proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Aan de rand van de badplaats Noordwijk en midden in de Duin- en Bollenstreek bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Het restaurant staat goed bekend in de omgeving en is zeker een bezoek waard. Er wordt verse vis geserveerd, maar er staan natuurlijk ook vleesgerechten en vegetarische schotels op de menukaart. Maar ook voor een borrel of een gezellige High Beer bent u bij dit hotel aan het juiste adres.

Bestel de HighBeer.nl Fletcher Cadeaubon om iemand te verrassen. 

Delen

Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar