Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

  High Beer menu

  High Beer – €34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaalbier
  • Een plateau met smakelijk bijpassende hapjes
   •  Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher De Witte Raaf proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Aan de rand van de badplaats Noordwijk en midden in de Duin- en Bollenstreek bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Het restaurant staat goed bekend in de omgeving en is zeker een bezoek waard. Er wordt verse vis geserveerd, maar er staan natuurlijk ook vleesgerechten en vegetarische schotels op de menukaart. Maar ook voor een borrel of een gezellige High Beer bent u bij dit hotel aan het juiste adres.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher Cadeaubon om iemand te verrassen. 

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Alexander
   14-03-2023
   Ontzettend mooi hotel. Aardig personeel. De High Beer is erg leuk om eens te doen, ik deed deze samen met mijn vriendin en we vonden het erg lekker allemaal. Drie soorten bier en dan allerlei hapjes erbij. Aanrader!
   Datum van mijn bezoek: 11 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8