High Beer Bodegraven

In de provincie Zuid-Holland, in de buurt van Gouda en Alphen aan den Rijn vind je Bodegraven. Bodegraven is een dorpje met ongeveer 20.000 inwoners. Daarnaast is dit een voormalige gemeente, vanaf 2011 werd dit gefuseerd tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zowel in de gezellig stad als in de mooie groene omgeving van Bodegraven zijn leuke restaurants te vinden. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Beer locaties in Bodegraven.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Bodegraven? Bekijk dan ook Utrecht.

Bodegraven

Leuke locaties in Bodegraven:

Filtering

Meer over High Beer in Bodegraven

De drukte van de randstad en de rust van het platteland: in Bodegraven heb je het beide. In gemeente Bodegraven-Reeuwijk is veel te doen. Net voor Bodegraven vind je de Reeuwijkse Plassen, een prachtig plassengebied waar je kunt wandelen, zwemmen, varen en recreëren.  In de zomer trekken veel mensen in de omgeving hier naartoe voor een dagje genieten van alle mogelijkheden van het water. In mooie dagen van de winter gaan hier velen wandelen.

Elk dorpje heeft zijn eigen karakter. In het centrum van Bodegraven zijn veel winkels, restaurants en cafés gevestigd. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Ook buiten de stad, op het platteland, vind je veel leuke horecamogelijkheden. Sommige van deze restaurants lenen zich goed voor een lekkere High Beer.

Een High Beer is ontstaan door de High Tea, ook al lijken deze twee niet veel op elkaar. Bij een High Tea denk je aan roze servies waar allemaal zoete hapjes op liggen, veel geklets en liters thee. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan een proeverij van krachtige speciaalbieren, robuuste borrelplanken vol met snacks en gezellige mannenpraat. Klinkt goed toch? Bekijk de leukste High Beer locaties in Bodegraven en reserveer direct!

 

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.