High Beer Naaldwijk

Naaldwijk is de hoofdplaats van gemeente Westland en ligt in Zuid-Holland. Deze gezellige stad telt ongeveer 21.000 inwoners. In het centrum kun je terecht voor leuke winkels of een gezellig terrasje. Vanuit Naaldwijk ben je ook zo op het strand. Veel te doen, zien en beleven dus! Combineer jouw dag met een heerlijke High Beer. Wij hebben de leukste High Beer locaties voor jou uitgezocht.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Naaldwijk? Bekijk dan ook Den Haag en Delft.

Naaldwijk

Leuke locaties in Naaldwijk:

Filtering

Meer over High Beer in Naaldwijk

In het centrum van Naaldwijk kun je erg leuk winkelen. Er is een aanbod van ruim 150 winkels, waarvan grote winkelketens en kleine speciaalzaken. Door de gehele stad heen vind je mooie bezienswaardigheden. Doe jouw eigen tour door de stad en bezoek St. Adrianuskerk, het Heilige Geesthofje (uit de 15e eeuw), het Oude Raadhuis (uit 1561), de Oude Kerk en nog veel. Daarnaast is de Watertoren ook echt de moeite waard! Loop terug naar Winkelcentrum De Tuinen om daar wat leuke winkels te bekijken. Is het tijd om even bij te komen? Doe dat dan met een heerlijke High Beer bij een van de locaties in Naaldwijk. Op het bruisende terras van het Wilhelminaplein kun je een lekker drankje drinken. Maar er zijn nog veel meer leuke locaties in de stad waar je terecht kunt.

Nadat jij lekker hebt rondgeslenterd door deze leuke stad, is het tijd voor jouw welverdiende biertje. Aangezien een paar lekkere snacks nooit mis zijn, kun je er beter gelijk een High Beer van maken. De High Beer is ontstaan door het zoete zusje High Tea, alleen lijkt een High Beer hier eigenlijk helemaal niet op. Geen roze servies en zeker geen theeleuters. High Beer is een proeverij van verschillende (speciaal)bieren in combinatie met snacks en borrelplanken. Een perfecte afsluiter van een leuke dag uit.

Bekijk het aanbod in Naaldwijk en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Beer!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden