Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin

High Beer menu

High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
    • Koude hapjes
    • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens de lekkere High Beer bij Hotel-Restaurant Elzenduin in Ter Heijde proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Prachtig gelegen midden in de duinen van Zuid-Holland vind je Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin. Het hotel ligt nabij Monster en het fijne dorpje Ter Heijde aan Zee. Je kunt hier in alle rust culinair dineren in het à la carte restaurant. Laat je ook eens adviseren over de heerlijke wijnen die er geschonken worden. Voor een gezellige High Beer of borrel ben je bij dit hotel ook aan het juiste adres. Vanuit het restaurant heb je tevens een schitterend uitzicht op de duinen.

Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar