High Beer in Groningen

De leukste High Beer locaties op de gezelligste plaatsen van Groningen

Zin om met vrienden of familie te genieten van een luxe High Beer buitenaf? Of heb je liever je High Beer in de bruisende, leuke studentenstad van Nederland? Het kan allemaal in de provincie Groningen.

High Tea in Groningen

Steden met High Beer in de provincie Groningen

Meer over de provincie Groningen

Wist je dat de flora en fauna in en rondom de Waddenzee door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard in 2009? Daarmee staat de provincie Groningen in een rijtje samen met onder andere de Grand Canyon en het Great Barrier Reef.

De provincie bruist van cultuur en entertainment. De dorpskerken, landhuizen en vestingdorpjes vormen het cultuurhistorisch erfgoed. De hoofdstad van de provincie draagt dezelfde naam: Groningen. In de bruisende studentenstad creƫren de historische hofjes, die de oorlog hebben overleefd, samen met eigentijdse en eigenzinnige architectuur de sfeer. In deze idyllische stad kun je winkelen in grote maar ook kleine authentieke winkeltjes en heerlijk eten en drinken in de gezellige restaurantjes en kroegjes. Een bijzondere natuur, pittoreske dorpjes en de studentenstad: zoals je ziet heeft de provincie Groningen voor ieder wat wils.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden