High Beer Renesse

Renesse is een gezellig, toeristisch dorpje in Zeeland. Het dorp is zo geliefd, omdat het te vinden is aan de Kop van Schouwen op Schouwen-Duiveland. Dit is een prachtige ligging aan de zee. Daarnaast zijn er ook veel gezellige restaurants en bars die een goede basis leggen voor een gezellige High Beer. Wij hebben de leukste High Beer locaties voor jou uitgezocht.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Renesse? Bekijk dan ook Middelburg.

Renesse

Leuke locaties in Renesse:

Filtering

Meer over High Beer in Renesse

Renesse is een bruisende plek waar veel vakantiegangers naar toe trekken. Dat is ook niet zo gek met ruim 17 kilometer strand. Naast het prachtige strand waar het goed vertoeven is, vind je ook bossen in Renesse. Je kunt dus erg leuk de natuur in trekken.

Slot Moermond kun je ook zeker niet missen. Dit slot uit 1513 staat op een prachtig landgoed. Loop terug via het dorp en bezoek leuke winkeltjes. Hier zijn er ook veel gezellige restaurants, terrassen en bars. Waar je terecht kunt voor een lekker drankje of voor een gezellige High Beer.

Sluit jouw dag af met een heerlijke High Beer. Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Bekijk het aanbod in Renesse en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Beer!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.