High Beer in Helmond

Helmond, een prachtige stad nabij Eindhoven. De stad staat bekend om zijn markante kasteel, de architectuur en de gezellige terrasjes op de Markt of aan het water. De Brabantse gezelligheid staat hier centraal en dat is goed te merken bij de horeca gelegenheden. Je hebt er een hoop leuke plekjes waar je heerlijk kunt genieten van een High Beer. Wij hebben de leukste plekjes voor je uitgezocht.

Helmond

Leuke locaties in Helmond:

Filtering

Meer over High Beer in Helmond

Een wandeling door het centrum van Helmond is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Helmond heeft een verrassend aanbod aan winkels met bekende winkelketens maar ook een hoop zelfstandige ondernemers. Buiten de winkels om, heb je er ook de Lambertuskerk, het mooie kasteel en de bijzondere architectuur.  Er zijn genoeg leuke dingen te doen in de Brabantse stad!

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden