High Beer Sittard

Sittard is een stad om lief te hebben. Rondom Sittard ligt volop natuur en is ideaal voor een wandel- of fietstocht. Het gezellige centrum heeft leuke winkels, stadstheaters en een bruisend marktplein. In de leuke cafees en op de leuke terrassen kun je genieten van een High Beer. Wij selecteerden de leukste locaties voor een High Beer in (de omgeving van) Sittard.

Sittard

Leuke locaties in Sittard:

Filtering

Meer over High Beer in Sittard

Sittard is een Bourgondische stad, gezien de vele restaurants en kroegen. De historische binnenstad kent veel monumentale bouwwerken die een fijne sfeer geven aan de stad. Het marktplein is gevuld met gezellige terrassen waar je kunt genieten van het Bourgondische Limburgse leven. In de kleine straten zijn bijzondere, knusse winkels te vinden, maar ook grotere winkelketens en designerwinkels.

Voor cultureel erfgoed is Sittard een mooie stad. Er zijn verschillende kastelen te vinden, zoals Kasteel Obbicht, Kasteelruïne Born, Kasteel Limbricht en nog veel meer. Met allemaal eigen bijzonderheden en geschiedenis. Zo is rondom Born een prachtig Kasteelpark te vinden. Naast kastelen zijn er in Sittard mooie kerken.  Fraaie kapellen en torens domineren het stadsbeeld. Dat Sittard een religieuze stad is, is te zien aan de talloze kloosters.  Het geestelijk verleden en heden beleef je hier. Ook zijn er nog veel molens met een interessante geschiedenis. Sommige zijn nog in bedrijf en sommige zijn omgebouwd tot horecagelegenheid.

Aan kunst en cultuur ook geen gebrek in Sittard. In Museum de Domijnen kun je de werken van hedendaagse kunstenaars vinden, Poppodium Volt is het centrum voor popmuziek en in de stadsschouwburg beleef je verschillende theaters. Bezoek  de Pinkpop Expo en ga terug in de tijd van Pinkpop. Of ontdek de religieuze kant van Sittard in het Pater Karel Kapel. Kortom er is genoeg te doen in het bruisende Sittard. Sluit jouw gezellige dag af met een lekkere High Beer bij een van deze locaties.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden