Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant De Villa bij Fletcher proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  De uitstekende locatie voor een High Tea, borrel of diner is het sprookjesachtige Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein. Het hotel is gelegen in Zuid-Limburg nabij de grote stad Maastricht. In het restaurant worden culinaire gerechten in combinatie met speciaal geselecteerde wijnen geserveerd. Tijdens je High Tea, borrel of diner heb je een geweldig uitzicht op de schitterende tuin. De ideale locatie voor een gezellig dagje uit.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   James
   9-03-2023
   Werkelijk prachtig hotel. Mijn vrouw verraste me met een High Beer: een soort bierproeverij in combinatie met typische bier snacks. Dat was erg leuk om een keer te doen.
   Datum van mijn bezoek: 3 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8