High Beer in Lelystad

Lelystad kent een hoop leuke restaurants: Italiaans, Spaans, Grieks, Turks of Amerikaans je kunt het hier allemaal vinden. Aan het einde van jou dag in Lelystad kun je hier mooi terecht voor een lekkere High Beer. Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste High Beer locaties, zodat je zelf niet op zoek hoeft te gaan.

Lelystad

Leukste locaties in Lelystad:

Filtering

Meer weten over Lelystad

Een bekend gebied in Lelystad is het Batavia gebied. Dit Batavia gebied, gelegen aan het Markermeer heeft een hoop bezienswaardigheden en activiteiten waar je de hele dag bezig kunt zijn. Loop bijvoorbeeld eens over de dekken van VOC-schip Batavia op de Bataviawerf, neem een kijkje op de zeebodem bij museum Nieuw Land en kom alles te weten over de inpoldering van Flevoland. Je kunt ook een bezoek brengen aan het scheeps-archeologisch depot van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Een ander hoogtepunt is Batavia Stad Fashion Outlet. Één van de grootste outlet stores van Nederland. Kortom: genoeg te doen in het Batavia gebied in Lelystad.

Een High Beer is een leuke manier om jou dag af te sluiten. De High Beer is voortgekomen uit de High Tea, alleen lijken deze twee niet heel veel op elkaar. Bij een High Tea denk je aan etagères, bloemetjes servies, theeleuten en zoete hapjes. Terwijl je bij een High Beer denkt aan speciaalbieren, borrelplanken met snacks en veel mannenpraat. De High Beer is een leuke bezigheid met vrienden of familie. Bekijk het aanbod in Lelystad en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden