High Beer Roermond

In het gezellige Limburg vind je Roermond, een stad  met ruim 58.000 inwoners. Deze stad heeft een mooie ligging aan de samenvloeiing van de Roer en de Maas. Vaar jij met een boot de binnenstad in? Of maak je liever een stadswandeling? Tussendoor kun je mooi stoppen voor een lekkere High Beer bij een van de restaurants. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Beer locaties in Roermond.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Roermond? Bekijk dan ook Sittard en Venlo.

Roermond

Leuke locaties in Roermond:

Filtering

Meer over High Beer in Roermond

Roermond, de stad aan het water. Vaar jij Roermond binnen of maak je een wandeling langs het water? In de Maasplassen, die aan het centrum liggen, kun je rondvaarten doen, suppen of een bootje huren. Vervolgens kun je zo de stad in lopen om verschillende winkels te bezoeken. Bekijk lokale speciaalzaken, kleine winkelketens en grote winkels. Er is voor ieder wat wils.

Bezoek leuke restaurants, lunchrooms en bars en ervaar de Roermondse gezelligheid. Proef een Roermonds Christoffelgebakje, een Limburgs biertje of geniet van een uitgebreide High Beer.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, terwijl deze twee niet perse veel op elkaar lijken. Bij een High Tea denk je aan bloemetjes servies, theeleuten en zoete hapjes. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan speciaalbieren, mannenpraat en lekkere hartige snacks op een goedgevulde borrelplank. Een High Beer is een leuke manier om de middag mee af te sluiten of om de avond mee te beginnen. Gezellig met vrienden, familie of met een grote groep tijdens een verjaardag.

Bekijk het aanbod in Roermond en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Beer!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen