High Beer in Winterswijk

Winterswijk ligt in het oosten van de Gelderse Achterhoek en grenst aan Duitsland. Dat maakt een uitstapje naar de Duitse buren heel gemakkelijk. Uiteraard kun je in Winterswijk ook heerlijk vertoeven. Het is niet voor niks uitgeroepen tot wandelgemeente van het jaar. De omgeving is er prachtig, met een afwisselend landschap waar je met de fiets of te voet alles kunt ontdekken. In Winterswijk geniet je echt van het leven. In het gezellige centrum kun je er goed winkelen, op een terrasje zitten of High Beer’en bij één van de vele restaurants die wij voor jou hebben uitgezocht.

Winterswijk

Leuke locaties in Winterswijk:

Filtering

Meer over High Beer in Winterswijk

Wist je dat de gemeente uitgeroepen is tot Nationaal Landschap? Het dorp komt over van de bezienswaardigheden waaronder ook op het gebied van kunst en cultuur. Villa Mondriaan is één van de bekendste musea in de Achterhoek. Ook kun je even gaan struinen over de warenmarkt in Winterswijk. Hier kun je twee maal per week verse producten kopen. Kun je geen keuze maken en heb je hulp nodig? Loop dan even langs het VVV Inspiratiepunt en laat je alles vertellen over het mooie Winterswijk.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden