High Beer in Venray

Ga jij een dagje naar Venray? Dan is er genoeg te beleven. Trek de prachtige natuur van Limburg in of zoek de drukte op in de stad. In het centrum van Venray kun je erg leuk winkelen bij diverse grote winkelketens of kleinschalige boetiekjes. Is het tijd voor iets lekkers? Dan zijn er talloze restaurants waar je neer kunt ploffen. Het leukste is natuurlijk om te genieten van een heerlijke high beer. Daarom hebben wij de leukste high beer locaties in Venray voor jou op een rijtje gezet.

Wil je in de buurt van Vanray High Bieren? Bekijk dan ook de locaties in Venlo en Nijmegen.

Venray

Leuke locaties in Venray:

Filtering

Meer over High Beer in Venray

In Venray is veel te beleven! Struin door de gezellige straatjes en bezoek bijzondere boetiekjes. De winkels zijn van maandag tot en met zaterdag geopend én elke laatste zondag van de maand. Op vrijdagavond kun je ook de stad in voor de koopavond. Bezoek je liever de markt? Dan is de maandagmarkt iets voor jou! Elke maandag is er van 11.00 tot 16.00 uur een markt in het centrum van Venray. De 20 kramen staan verspreid over het  Henseniusplein en het Schouwburgplein. Je kunt hier voor van alles terecht: groenten, fruit, kaas, vis en vlees. Misschien vind je zelf mooie bieren. Maar ook voor allerlei spullen zoals kleding, tassen, sieraden en nog veel meer moois. Loop een rondje en laat je verrassen door alles wat er te vinden is. Moe geworden van het verkennen? Doe dan een heerlijke high beer bij een van de locaties.

Een High Beer is bestaan door het zoete zusje High Tea. Deze High’s lijken alleen niet echt op elkaar. Bij een High Tea denk je aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Een High Beer is bijna het tegenovergestelde te noemen: speciaalbieren, borrelplanken met snacks en veel mannenpraat. Een leuke én lekkere bezigheid voor het eind van de middag!

Ga jij liever de natuur in? Dan zijn er genoeg leuke wandelroutes in de buurt van Venray.  Doe bijvoorbeeld een echte lange wandeling  zoals de Psychiatrieroute Venray of de wandelroute Venray-Merselo. Er zijn nog veel meer mooie routes in de buurt, dus wandelen kun je genoeg! Blijf je overnachten? Dan is Hotel Brasserie de Zwaan een aanrader. Dan kun je ook meteen proeven van de high beer.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden