High Beer Amersfoort

Amersfoort is een gezellige stad in de provincie Utrecht. In deze stad vind je talloze restaurantjes, bars en terrassen. Dit legt een goede basis voor een High Beer. Wij hebben de leukste High Beer locaties voor je uitgezocht, waar je heerlijk kunt bieren met je vrienden of familie.

Amersfoort

Leuke locaties in Amersfoort:

Filtering

Meer over High Beer in Amersfoort

In de stad van Amersfoort vind je het huis met de paarse ruiten. Dit huis dankt zijn naam aan het mangaan dat in dit glas zit, dat paars verkleurd onder invloed van het licht. Dit huis is nog een aandenken aan de Joodse invloeden van de 17e eeuw. Weet jij waar de naam Amersfoort vandaan komt? Amer is de vroegere naam van de Eem en Foort is een makkelijk doorlaatbare plaats. Zo kon je over de Eem makkelijk oversteken. De rivier speelde ook een belangrijke rol bij het bierbrouwen. Iets waar de stad jarenlang veel baat bij heeft gehad.

Een goede High Beer kun je natuurlijk wel vinden in deze bierstad. Met de vele horecagelegenheden zit er vast wel een favoriet voor je tussen. Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks. Die High Beer is dé manier om jouw dag in Amersfoort af te sluiten. Bekijk de leukste High Beer locaties en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden