High Beer in Utrecht

Utrecht is een gezellige en bruisende stad. Wist je dat er in Utrecht meer vrouwen wonen dan mannen? Er wonen in Utrecht 14 vrouwen op 10 mannen. Dat is een ware luxepositie voor de mannen onder ons. In Utrecht kun je naast de High Tea, ook High Beer-en. Een lekker biertje in combinatie met een snack is altijd goed toch? Wij hebben de leukste High Beer locaties voor jou opgezocht.

Utrecht

Leuke locaties in Utrecht:

Filtering

Meer over High Beer in Utrecht

Utrecht is een gezellige stad waar veel studenten te vinden zijn. Het is een leuke stad voor een dagje uit, omdat er veel winkels en restaurantjes te vinden zijn. Maar waar kun je een leuke High Beer doen? Je kunt heel de stad afstruinen met je vrienden of je kunt een van de leuke bars kiezen uit onze lijst. Een High Beer is ontstaan door de High Tea. Maar eigenlijk lijken deze twee helemaal niet op elkaar. Bij een High Tea denk je aan zoetigheid, theeleuten en roze bloemetjes servies. Een High Beer is bijna het tegenovergestelde te noemen: hartige snacks, mannenpraat en verschillende speciaalbieren.

Voor of na het bieren, kun je Utrecht verkennen.  Utrecht staat ook wel bekend om de Domtoren. Met zijn 112 meter het hoogste gebouw van Utrecht en zelfs de hoogste kerktoren van Nederland! Het zal ook nog wel de hoogste toren van Utrecht blijven want nieuwe gebouwen mogen niet even hoog of hoger worden gebouwd. Rondom deze toren vind je de binnenstad van Utrecht. Mede dankzij de gezellige grachten hangt er een goede sfeer in deze stad. Hier zijn veel ondergrondse restaurants, bars en discotheken te vinden. Hier kun je erg leuk uit gaan of een High Beer doen. Rondom deze grachten zijn ook veel winkels te vinden. Genoeg te doen dus!

 

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden