Doe een High Beer tijdens je vrijgezellenfeest

Als een van je vrienden gaat trouwen, dan moet dat natuurlijk gevierd worden met een vrijgezellenfeest. Een van de laatste dagen dat hij nog vrijgezel, nouja nog niet getrouwd is. Je weet niet wat er gaat gebeuren vanaf het moment dat die ring om zijn vinger zit. Maar één ding weet je zeker: dit vraagt om een heel goed feestje. En wat is er leuker dan een mannenavond vol met speciaalbieren, goedgevulde borrelplanken met snacks en eindeloos praten en lachen. Dit vraagt om een High Beer!

High Beer Vrijgezellenfeest

Speciaalbieren, hapjes en gezelligheid

Een High Beer is dé perfecte manier om een vrijgezellenfeest mee te starten of om mee af te sluiten. Verras je ‘broom to be’ met een proeverij van bieren. Gezellig met de hele vriendengroep onder het genot van lekkere bieren en borrelhapjes praten over de bruiloft die eraan komt. Op deze manier kunnen jullie je met zijn alle op een relaxte manier voorbereiden. Mogelijk komen er die avond nog genoeg heftige momenten aan voor de bruidegom, die natuurlijk klaargestoomd moet worden voor het leven van een getrouwde man.

Een High Beer vrijgezellenfeest: speciaalbieren, borrelplanken vol met snacks en heel veel gezelligheid. Bekijk alle locaties en kies de geschikte locatie voor jullie High Beer.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden