High Beer Den Haag

Den Haag, die mooie stad achter de duinen. Door zijn veelzijdigheid een perfecte locatie voor een High Beer. Of je nu van kunst en cultuur houdt, liever actief bezig bent of gaat winkelen, Den Haag biedt het allemaal.

Aan het Plein en de Grote Markt liggen veel gezellige restaurants en cafés. Iedere dag van de week bruist het hier van de activiteit wat het een geschikte plek maakt om iets te eten of drinken. Een High Beer in Den Haag op één van de uiteenlopende locaties staat garant voor een gezellige ervaring.

Den Haag

Leuke locaties in Den Haag:

Filtering

Meer over High Beer in Den Haag

Den Haag is de thuisstad voor veel leden van de Koninklijke familie en op het bekende Binnenhof is de regering. In combinatie met de vele monumenten in de historische binnenstad zorgt het ervoor dat Den Haag een chique sfeer ademt. Ga je liever lekker slenteren dan is er genoeg te ontdekken zoals op de multiculturele Haagsche Markt of in de gezellige winkels in het centrum.

Zin in zon of lekker uitwaaien? Dan zit je goed op de stranden van Kijkduin en Scheveningen. En als je er dan toch bent, kun je meteen Nederland in miniatuur bewonderen in Madurodam. Of een vleugje cultuur opsnuiven in het Mauritshuis met werken van de Hollandse meesters. Alle ervaringen op je laten inwerken of gewoon gezellig bij elkaar zijn, kan tijdens een High Beer in Den Haag.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, terwijl deze twee niet perse veel op elkaar lijken. Bij een High Tea denk je aan bloemetjes servies, theeleuten en zoete hapjes. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan speciaalbieren, mannenpraat en lekkere hartige snacks op een goedgevulde borrelplank. Een High Beer is een leuke manier om de middag mee af te sluiten of om de avond mee te beginnen. Gezellig met vrienden, familie of met een grote groep tijdens een verjaardag.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden