High Tea cadeaubon

Wil jij een keer wat anders dan een avond vol bier en hartige snacks? Ga dan voor een heerlijke High Tea, met zowel zoete als hartige hapjes en natuurlijk allerlei soorten thee. Een High Tea is een heerlijke ervaring waarbij genieten centraal staat. En genieten doe je altijd samen: met de High Tea cadeaubon geef je een onvergetelijke ervaring cadeau. Ga jij lekker bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van verschillende zoete en hartige hapjes? Met de High Tea cadeaubon geef je een heerlijke High Tea belevenis cadeau.

Bestel direct een High Tea cadeaubon en reserveer bij een locatie naar keuze. Er is voor ieder wat wils: genieten was nog nooit zo makkelijk!

High Tea bon online bestellen

Met de High Tea cadeaubon krijg je een High Tea bij een locatie naar keuze. De cadeaubonnen zijn te koop vanaf €20,00. Je ontvangt de cadeaubon zoals je zelf wil: per post of per e-mail. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om er een Milka chocolade box aan toe te voegen. De voucher is na aankoop twee jaar geldig.

Kies een locatie naar wens, reserveer een datum en lever de cadeaubon direct online in. Nu hoef je alleen nog maar te wachten op de datum waarop jij gaat genieten van die heerlijke High Tea. Geniet ervan!

High Tea cadeaubon cadeaubon
High Tea cadeaubon Bijkletsen met heerlijke zoetigheden, hartige hapjes en thee. High Tea bon bestellen