High Beer in Lochem

Lochem is een stad in de Achterhoek met ongeveer 13.000 inwoners. Het groene van Gelderland zie je goed terug rondom Lochem. Trek de natuur in of ontdek alles wat de stad te bieden heeft. Zoals al die restaurants, lunchrooms en bars. Sluit jouw dag af met een heerlijke High Beer. Wij hebben de leukste High Beer locaties in Lochem uitgezocht.

Wil je meer locaties bekijken in de buurt van Lochem? Zoek dan eens bij Enschede of Zutphen.

Lochem

Leuke locaties in Lochem:

Filtering

Meer over High Beer in Lochem

In de omgeving van Lochem vind je heel veel groen. Deze stad is daarom ook een uitgelezen plek om even de rust op te zoeken. Ga lekker fietsen of wandelen in de omgeving. Bezoek een van de mooie kastelen in de buurt of trek het bos in.  In het natuurgebied van Lochem vind je een stuwwal, op 49 meter hoogte bevindt zich de Lochemse Berg. Verder op ligt de Kale Berg en de Paaschberg. Het is leuk om tijdens jouw wandelroute langs deze bergen te lopen.

Zoek jij liever de drukte op? Ga dan de stad in. Hier vind je veel verschillende leuke winkels en speciaalzaken. Daarnaast kun je ook nog eens een leuk terrasje pakken op de markt. De gezellige horecagelegenheden bieden een goede basis voor een High Beer. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriet.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks. Die High Beer is dé manier om jouw dag in Lochem af te sluiten. Bekijk de leukste High Beer locaties en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.