High Beer in Nieuwegein

Nieuwegein is een plaats in de provincie Utrecht en ook nog eens vlakbij de stad Utrecht. Het is gelegen aan de rivier de Lek en heeft meer dan 60.000 inwoners. Het is een jonge gemeente omdat in 1971 werden 2 dorpen Jutphaas en Vreeswijk samengevoegd. Wij hebben voor jou alle leuke locaties uitgezocht waar je kunt genieten van een High Tea. Ook in Utrecht en Houten heb je heel veel leuke locaties!

Nieuwegein

Leuke locaties in Nieuwegein:

Filtering

Meer over High Beer in Nieuwegein

Voor een dagje Nieuwegein kun je dankzij de unieke ligging heerlijk genieten van al het moois wat de provincie Utrecht heeft te bieden. Je kunt er namelijk winkelen in het overdekte winkelcentrum Cityplaza maar ook genieten van het nabij gelegen recreatiegebied de Nedereindse Plas. Voor ieder wat wils!

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

 

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden