High Beer Ubica Utrecht

  High Beer menu

  High Beer – €24,- p.p.

  • In onze zeer sfeervolle wijnkelder
  • 4 verschillende bieren in thema
  • Geserveerd door onze Stibon gecertificeerde Bierkenners
  • Planken met verschillende happen zoals: serranoham, fuet, manchego, coppa di parma, spinata romana, gemengde olijven met feta, gerookte amandelen, salami, aioli en brood.

  Bij ons is reserveren mogelijk vanaf 4 personen. 

  Algemene info

  Bij Ubica kan er in onze zeer sfeervolle wijnkelder genoten worden van een High Tea, High Beer of High Wine. Voor gezelschappen tot 35 personen bieden wij mogelijkheid om aan een lange tafel te genieten van heerlijke happen uit onze keuken. Ubica heeft een gezellige ligging midden in Utrecht. Zoek je een leuk restaurantje om te lunchen of om aan het einde van de dag lekker iets te eten? Kom dan zeker een keer naar Ubica.

  Bestel de HighBeer.nl Ubica cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.8/10
   Tim
   19-12-2019
   Proeverij van verschillende lekkere bieren en daarbij kregen we een borrelplank vol met allemaal snacks. In de wijnkelder was het ook nog eens een hele goede sfeer.
   Datum van mijn bezoek: 13 december 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   9
   Service
   9