High Beer in Rotterdam

Rotterdam is een bruisende stad met veel leuke bars, kroegen en restaurants. De binnenstad staat bekend om zijn prachtige ligging aan de rivier waar maandelijks de grootste cruise schepen aanmeren. Daarnaast zijn er ook veel horecalocaties waar je een lekkere High Beer kunt doen. Wij hebben de leukste locaties voor je uitgezocht.

Rotterdam

Leuke locaties in Rotterdam:

Filtering

Meer over High Beer in Rotterdam

Er is in Rotterdam naast winkelen in de Koopgoot en aan de Lijnbaan nog veel meer te zien en te doen. Bekijk de prachtige skyline van Rotterdam bij de Wilhelminapier. Vroeger bekend als vertrekpunt van de Holland-Amerika Lijn naar New York, maar nu voornamelijk om de bijzondere architectuur die hier te vinden is. De één vindt het mooi, de ander heeft er zo zijn twijfels bij. Een ander leuk gezicht zijn de Kubus woningen bij Blaak. Ook een centrale plek waar je kunt High Bieren. Dichtbij de Kubus woningen heb je de Markthal. Een overdekte hal met voor ieder wat wils. Van olijven tot ijs en verschillende soorten kruiden. Alleen hier kun je al een halve dag doorbrengen.

Een andere leuke tip is ‘Tante Nel’. Een snackbar waar je ook op het terras kunt genieten van speciaalbieren en gin tonics. Hotel New York is ook een populaire locatie, dit komt door het mooie uitzicht en de historie. Nadat je alles van Rotterdam hebt ontdekt, is het tijd om af te sluiten met een High Beer. De High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar eigenlijk lijken deze High’s niet veel op elkaar. Bij een High Tea denk je aan zoete hapjes op etagères en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan speciaalbieren en snacks op een robuuste borrelplank. Klinkt goed toch? Om je dag met een High Beer af te sluiten. Bekijk de leukste High Beer locaties in Rotterdam en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden