High Beer Wageningen

Wageningen telt zo’n 39.000 inwoners, waarvan de meeste studenten zijn. Wageningen is een bekende stad voor studenten. Er zijn studenthuizen en studentenflats door de hele stad heen. Bijkomen van de studie kan uitstekend met een lekkere High Beer. Wij hebben de leukste High Beer locaties in Wageningen geselecteerd.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Wageningen? Bekijk dan ook Veenendaal.

Wageningen

Leuke locaties in Wageningen:

Filtering

Meer over High Beer in Wageningen

Wageningen is een bekende studentenstad. Er studeren bijna 11.000 studenten in Wageningen en zo’n 5.500 wonen er ook.  Je kunt studeren aan Wageningen University & Research en aan de Aeres Hogeschool. Veel studenten sluiten zich aan bij een studentenvereniging. De drie grootste verenigingen zijn W.S.V. Ceres, K.S.V. Sint Franciscus Xaverius en SSR-W. Naast het bruisende studentenleven heeft de stad nog meer te bieden. Wageningen heeft een levendige binnenstad met historische steegjes. Er zijn aparte winkeltjes met veel aandacht voor kwaliteit en voor eten, ook zijn er grotere winkelketens.

Jaarlijks worden er in Wageningen diverse evenementen georganiseerd. Zo vindt in januari het Bluesfestival plaats, een soort kroegentocht. In april en november wordt de Bergrace by Night gehouden. Dit is een nachtloop door donkere bossen en wordt afgesloten met een slotfeest in het Jungle restaurant. Op 5 mei is er een bevrijdingsfestival en de Capitulatie Bevrijdingstocht. In juni is er een straattheater met het Leeffestival en de Hel van Wageningen, een toerfietsevenement. Augustus staat centraal voor de studenten, want dan zijn de Algemene Introductie Dagen voor de nieuwe Wageningse studenten. In september is er Open Havendag, Open Monumentendag en het Rhine Town Jazz Festival. Genoeg evenementen voor een leuke dag in Wageningen.

Mede dankzij al die studenten in deze gezellige stad, zijn er veel restaurants en bars te vinden. Deze horecagelegenheden bieden een goede basis voor een gezellige High Beer. Wij hebben de leukste High Beer locaties voor jou op een rijtje gezet. Kies er eentje uit en proef verschillende bieren in combinatie met lekkere snacks.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden