Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant De Kriekel in Heelsum proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Uniek gelegen in het zuiden van de Veluwe en dichtbij de bruisende stad Arnhem bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland. In het sfeervolle restaurant De Kriekel van het hotel kun je terecht voor een gezellige High Beer. Maar ook voor een culinair diner ben je bij dit hotel aan het juiste adres. De chef-koks en keukenbrigade bereiden dagelijks volgens ambachtelijke methoden culinaire gerechten.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   John
   16-03-2023
   Genoten van de Fletcher High Beer. Ik vond het erg leuk om eens mee te maken! Lekkere hapjes en prima biertjes.
   Datum van mijn bezoek: 12 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8