High Beer in Callantsoog

Callantsoog is een prachtige badplaats, in de kop van Noord-Holland en gelegen aan de Noordzee. Kom tot rust tussen de duinen of duik het gezellige centrum in wat direct achter de duinen ligt. In het dorp vind je er leuke winkels, cafés, terrasjes en restaurants. Wij hebben alle leuke restaurants met een High Beer voor jou op een rij gezet.

Callantsoog

Leuke locaties in Callantsoog:

Filtering

Meer over High Beer in Callantsoog

Callantsoog is een gezellige badplaats met een heerlijk lang strand, mooi landschap met duinen, zee, bloembollenvelden en zelfs bos. Ook heeft Callantsoog een prachtig natuurgebied, Het Zwanenwater. Het Zwanenwater is een groot en prachtig duingebied met 2 grote meren, vijvers, een heide en een bos. Het gehele jaar door is Callantsoog een trekpleister voor zowel een strandvakantie, maar ook een fiets- of wandelvakantie. In het voorjaar kijk je je ogen uit met alle kleurrijke bollenvelden. Als je al deze mooie trekpleisters in Callantsoog hebt ontdekt en bewonderd, is het tijd om naar het dorp te gaan en te genieten van alle leuke restaurants.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden